fz-7 + raynox 2,2

Tutaj dyskutujemy o sprzęcie potrzebnym do obserwacji RNAV i o sprzęcie do fotografowania...
fotograf
Posty: 85
Rejestracja: 07 lutego 2007, 00:26
Lokalizacja: Brodnica
Kontakt:

22 lipca 2006, 17:21

czesc
<br><br>
posiadam panasonica fz-7, chcialbym robic zdjecia na przelotowkach, w normalnej jakosci. doszedlem do wniosku zeby kupic raynoxa ( 120 euro to chyba dobra cena ? ) . jak myslicie czy zyskalbym dobra jakosc zdjec? uzywalbym tylko zooma optycznego.
<br>
na dzien dzisiejszy uzywam zooma optycznego i cyfrowego.
<br>
dotychczasowe efekty z zoomem cyfrowym.
<br><br><a href="http://www.fotosik.pl" target="_blank" class="postlink"><img src="http://images1.fotosik.pl/112/8d6ca67ed0aed3a9.jpg" border="0"></a>
<br><br><a href="http://www.fotosik.pl" target="_blank" class="postlink"><img src="http://images1.fotosik.pl/112/4fa56e84228b13ed.jpg" border="0"></a>
<br><br>
pozdrawiam
<br><br>
ps: konwertera w razie potrzeby bede uzywal na lotniskach <img src="http://picsrv.fora.pl/images/smiles/icon_wink.gif" alt="Wink" border="0"><br>_________________<br><a href="http://www.picasaweb.google.com/sebastianhinca" target="_blank" class="postlink">www.picasaweb.google.com/sebastianhinca</a>
<br><img src="http://img227.imageshack.us/img227/8650 ... ar3hg5.png" border="0">
Awatar użytkownika
jubell
Posty: 106
Rejestracja: 06 lutego 2007, 04:17
Lokalizacja: EPSY / EPWA
Kontakt:

22 lipca 2006, 17:43

</span><table width="90%" cellspacing="1" cellpadding="3" border="0" align="center">
<tr>
<td><span class="genmed"><b>fotograf napisał:</b></span></td> </tr>
<tr>
<td class="quote">na dzien dzisiejszy uzywam zooma optycznego i cyfrowego. </td> </tr>
</table>
zaraz zaraz... ale po co używasz "zooma" cyfrowego?<br>_________________<br><a href="http://www.jetphotos.net/showphotos.php?userid=18060" target="_blank" class="postlink">j.net</a> | <a href="http://www.airliners.net/search/photo.s ... ll@tlen.pl" target="_blank" class="postlink">a.net</a> | <a href="http://www.jubell.net" target="_blank" class="postlink">www</a>
fotograf
Posty: 85
Rejestracja: 07 lutego 2007, 00:26
Lokalizacja: Brodnica
Kontakt:

22 lipca 2006, 18:39

teraz bez konwertera uzywam zoomu cyfrowego. po zakupie konwertera bede tylko uzywal zooma optycznego.<br>_________________<br><a href="http://www.picasaweb.google.com/sebastianhinca" target="_blank" class="postlink">www.picasaweb.google.com/sebastianhinca</a>
<br><img src="http://img227.imageshack.us/img227/8650 ... ar3hg5.png" border="0">
Awatar użytkownika
grztus
Posty: 1138
Rejestracja: 05 lutego 2007, 17:57
Lokalizacja: Radom/Warszawa
Kontakt:

08 czerwca 2007, 18:34

z
ODPOWIEDZ