RAW shooter

Forum o sprawach nie zawsze związanych z lotnictwem.
fotograf
Posty: 85
Rejestracja: 07 lutego 2007, 00:26
Lokalizacja: Brodnica
Kontakt:

12 kwietnia 2007, 08:16

czesc
<br><br><br>
niedawno na mojej ulicy byla awaria pradu i kiedy pracownicy wylaczyli prad obrabialem fotki w programie RAW shooter essentials 2005, kiedy wrocil juz prad wlaczylem komputer i chcialem dalej przystapic do obrabiania zdjec i ... program nie chce sie wlaczyc <img src="http://picsrv.fora.pl/images/smiles/icon_sad.gif" alt="Sad" border="0"> dziesiatki prob wlaczania go, przeinstalowania i nic <img src="http://picsrv.fora.pl/images/smiles/icon_sad.gif" alt="Sad" border="0"> wiecie mzoe co sie stalo? jak to naprawic? a moze znacie jeszcze jakies inne programy do obrabiania RAWU ktore moglbym sciagnac z neta? bardzo prosilbym o pomoc.
<br><br>
pozdrawiam<br>_________________<br><a href="http://www.picasaweb.google.com/sebastianhinca" target="_blank" class="postlink">www.picasaweb.google.com/sebastianhinca</a>
<br><img src="http://img227.imageshack.us/img227/8650 ... ar3hg5.png" border="0">
G@wron
Posty: 1168
Rejestracja: 06 lutego 2007, 04:40
Obserwuję: L621
Lokalizacja: Warszawa - EPWA

12 kwietnia 2007, 15:38

może usuń wszystkie wpisy z rejestru na temat tego programu <img src="http://picsrv.fora.pl/images/smiles/icon_rolleyes.gif" alt="Rolling Eyes" border="0"> ? może pomóc...<br>_________________<br>Pozdrawiam, Łukasz.
<br><br>
Nieobecny od 6 czerwca do 1 sierpnia.
Pozdrawiam, Łukasz.
tom634
Posty: 106
Rejestracja: 06 lutego 2007, 04:52

13 kwietnia 2007, 20:12

Olej RSE. Zainstaluj ACR. Albo C1 Pro. Jak te 2 Ci nie przypadną do gustu, to chyba zostanie tylko RSP. Też niezły.<br>_________________<br><span style="color: black"><a href="http://www.airliners.net/search/photo.s ... entry=true" target="_blank" class="postlink">Moje zdjęcia na airliners.net</a></span>
fotograf
Posty: 85
Rejestracja: 07 lutego 2007, 00:26
Lokalizacja: Brodnica
Kontakt:

17 kwietnia 2007, 07:56

a macie moze namiar gdzie moglbym sciagnac programy ACR, C1 PRO, RSP bo nie moge nigdzie znalezc.<br>_________________<br><a href="http://www.picasaweb.google.com/sebastianhinca" target="_blank" class="postlink">www.picasaweb.google.com/sebastianhinca</a>
<br><img src="http://img227.imageshack.us/img227/8650 ... ar3hg5.png" border="0">
tom634
Posty: 106
Rejestracja: 06 lutego 2007, 04:52

17 kwietnia 2007, 18:36

ACR: <a href="http://www.fotopolis.pl/index.php?n=5494" target="_blank">http://www.fotopolis.pl/index.php?n=5494</a>
<br>
C1 Pro: <a href="http://www.phaseone.com/Content/Downloads.aspx" target="_blank">http://www.phaseone.com/Content/Downloads.aspx</a>
<br>
RSP już nie warto ściągać, bo został wchłonięty przez Adobe i przestał być rozwijany.
<br>
Zostaje jeszcze Adobe Lightroom Beta.<br>_________________<br><span style="color: black"><a href="http://www.airliners.net/search/photo.s ... entry=true" target="_blank" class="postlink">Moje zdjęcia na airliners.net</a></span>
fotograf
Posty: 85
Rejestracja: 07 lutego 2007, 00:26
Lokalizacja: Brodnica
Kontakt:

21 kwietnia 2007, 13:54

dzieki za linki! sciagnolem C1 i naprawde lepiej teraz mi sie pracuje... jeszcze raz dzieki <img src="http://picsrv.fora.pl/images/smiles/icon_smile.gif" alt="Smile" border="0"><br>_________________<br><a href="http://www.picasaweb.google.com/sebastianhinca" target="_blank" class="postlink">www.picasaweb.google.com/sebastianhinca</a>
<br><img src="http://img227.imageshack.us/img227/8650 ... ar3hg5.png" border="0">
tom634
Posty: 106
Rejestracja: 06 lutego 2007, 04:52

21 kwietnia 2007, 17:08

A co Ci się w nim podoba? Ja jakoś nie mogę się do niego przekonać i pracuję na ACR.<br>_________________<br><span style="color: black"><a href="http://www.airliners.net/search/photo.s ... entry=true" target="_blank" class="postlink">Moje zdjęcia na airliners.net</a></span>
fotograf
Posty: 85
Rejestracja: 07 lutego 2007, 00:26
Lokalizacja: Brodnica
Kontakt:

21 kwietnia 2007, 20:48

hmm ciezko stwierdzic tto po obrobieniu 30 fotek ale zauwazylem ze szybciej obrabiam fotki, mam wszystko pod reka i... troche lepiej fotki sa obrobione?! nie wiem czy to zasluga mnie czy programu ale sadze ze programu...<br>_________________<br><a href="http://www.picasaweb.google.com/sebastianhinca" target="_blank" class="postlink">www.picasaweb.google.com/sebastianhinca</a>
<br><img src="http://img227.imageshack.us/img227/8650 ... ar3hg5.png" border="0">
Awatar użytkownika
grztus
Posty: 1138
Rejestracja: 05 lutego 2007, 17:57
Lokalizacja: Radom/Warszawa
Kontakt:

08 czerwca 2007, 17:26

z
ODPOWIEDZ