Zapraszam do dzielenia się fotografiami i informacjami na temat wszelkich sztucznych obiektów w przestrzeni wokół ziemskiej.

) Oglądmy przesuwające się na żywo satelity oraz ISS. Fajna rzecz, a i jeszcze trzeba ją odświeżać mniej więcej po upływie 30 dni, ale i tak jak się przekroczy ten limit to wyskoczy okienko że elementy są starsze niż 30 dni i proszę odświeżyć także nie trzeba liczyć kiedy upłynie 30 dni
 ) Oglądmy przesuwające się na żywo satelity oraz ISS. Fajna rzecz, a i jeszcze trzeba ją odświeżać mniej więcej po upływie 30 dni, ale i tak jak się przekroczy ten limit to wyskoczy okienko że elementy są starsze niż 30 dni i proszę odświeżyć także nie trzeba liczyć kiedy upłynie 30 dni   

To ona tak daje po oczachmichalw pisze:To ja polecam pobudkę o 5:30 rano, i zrobić zdjecie Wenus.
Będzie to najjaśniejszy obiekt na niebie.
 Jak idę na busa o 4:00 to już wschodzi, a o 4:30 już jest doskonale widoczna. Może kiedy ją ustrzelę jak w końcu kupię sprzęta
  Jak idę na busa o 4:00 to już wschodzi, a o 4:30 już jest doskonale widoczna. Może kiedy ją ustrzelę jak w końcu kupię sprzęta   

Ta planeta prowadziła nas w drodze z Amsterdamu, zwróciłem więc dziś na nią uwagę. Po lewej moje zdjęcie, po prawej obraz z "Cartes du Ciel".michalw pisze:To ja polecam pobudkę o 5:30 rano, i zrobić zdjecie Wenus.
Będzie to najjaśniejszy obiekt na niebie.